Više vozila policije pod rotacijom krenulo ka Lisinama: Telegraf na trasi gde su nestali otac i ćerkica (6)

Region

Dragan je vraćao dete majci iz Beograda u Zaječar, a poslednji put su viđeni na naplatnoj rampi Markovac

Dragan Daničić i njegova ćerkica Milica (6), čiji je nestanak prijavljen noćas posle ponoći, još nisu pronađeni, a ekipa Telegrafa uputila se trasom kojom su poslednji put prošli.

Dragan je vraćao dete majci iz Beograda u Zaječar, a poslednji put su viđeni na naplatnoj rampi Markovac. Rođaci su za Telegraf ispričali da je Dragan planirao da odvede ćerke u obilazak vodopada.

U manastiru Manasija, jednoj od najvažnijoj turističkoj tački nedaleko od vodopada Lisine Dragan i Milica nisu primećeni. Takođe, policija nije dolazila u manastir. Ljudi koji su danas posetili manastir uputili su nas na obližnji vodopad Lisine i u neverici primili vest o nestanku čoveka sa detetom.

Naša ekipa obišla je i Despotovac, a meštani su nam objasnili da su Dragan i njegova ćerka morali da prođu kroz ovu varoš ukoliko su se na putu ka Zaječaru isključili u Markovcu.

“Ako idete ka vodopadu, onda krenite za Resavicu. Tuda postoji put za Zaječar, a ide se preko Ćuprije”, kazala nam je jedna konobarica.

“Upravo sam video jagodinsku policiju koja je pod rotacijama krenula ka Lisinama. Dva policijska automobila, marica, jedno civilno vozilo”, pričaju meštani.

(Telegraf.rs)