Njen potez sve šokirao: Marija Šerifović dala stan samo da bi bila blizu OVE ŽENE

Showbizz

Želja Marije Šerifović se ostvarila

Marija Šerifović ponovo snima i objavljuje vlogove, a u jednom od njih pohvalila se svojim pratiocima da planira da ide na dva koncerta.

Naime, pevačica je išla u Las Vegas da vidi spektakle koje pripremaju Bruno Mars i Adel.

Međutim, kako nije kupila karte na vreme, potražila ih je na jednom sajtu i pronašla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

– Postojala je opcija da kupi jeftinije karte od 300 ili 400 dolara, ali su to pozicije koje Mariji nisu odgovarale. Drugim rečima, sa tih mesta ne bi mogla da vidi dobro izvođače. Kako ona sama kaže, pošto sebe nije ničim počastila za Novu godinu, kada je sedela u žiriju Zvezda Granda, zažmurila je i kupila sebi karte u VIP loži – otkriva naš izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruno Mars (@brunomars)

– Marija doduše nije htela da otkriva cenu karata, međutim, na oficijelnom sajtu hotela jasno se vidi kolike su cene u VIP-u, tako da za koncert Bruna Marasa karta u VIP-u košta oko 6.000 dolara po mestu, a za Adel je čak četiri puta skuplja, pa iznosi oko 24.000 dolara za jedno mesto. A ako se uzme u obzir da je Marija išla sama na koncerte, nije teško zaključiti da je za karte dala oko 30.000 dolara. Sve i da je prošla malo jeftinije, za te pare mogla je sebi da kupi garsonjeru u Beogradu u nekoj od okolnih opština. Inače, Marija je kolima iz Los Anđelesa išla u Vegas, impresija sa Brunovog koncerta su joj sjajne, a kako će se provesti na Adel, saznaćemo u nekom od njenih narednih vlogova – završava naš izvor.

 SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ