JEDNA UPECALA KOŠARKAŠA, A DRUGA BIZNISMENA Bile su omiljene VODITELJKE, povuke se sa scene, a sada su UHVAĆENE ZAJEDNO I BLISTAJU

Showbizz

Marija Tarlać i Branka Nevistić su bile najpopularnija TV lica, a onda su nestale iz javnog života.

Marija Tarlać je bivša manekenka i voditeljka koja nas je redovno uveseljavala sa malih ekrana. Svi pričaju o šamaru koji je dobila od kolege Boška Jakovljevića usred emisije uživo, a danas su njih dvoje veliki prijatelji.

Ona danas vodi skladan porodični život, a povremeno je možemo videti na javnim događajima, uglavnom modnog karaktera. Sa suprugom Draganom Tarlaćem, košarkašem, u braku je već 18 godina i ima sina Vuka.

Javnost je prvi put Branku Nevistić videla davne 1995. godine. Njena karijera kreće uzlaznom putanjom, te dobija mogućnost da vodi brojne televizijske projekte, ali i da menja televizijske kuće. Zato je za svega nekoliko godina sa Javnog servisa prešla na televiziju “Pink”, a potom vodila vesti “Prve” televizije.

Već više od deceniju Branka ne pozdravlja gledaoce, dok se pre sedam godina u Veneciji udala za biznismena Branislava Grujića, a sada su se ona i Marija pojavile na jednom događaju u Beogradu.

Naime, njih dve su zablistale na premijeri filma “Gučijevi”, a fotografija je osvanula na mrežama.Kurir.rs/M.M.