ISPLIVALI SKANDALOZNI DETALJI IZ BRAKA SNEŽE I BORJANA! Milanova supruga priznala što nijedna žena ne bi i ŠOKIRALA JAVNOST

Showbizz

Da skladan brak ipak ne isključuje potpuno ljubomoru svojim primerom su potvrdili golman Crvene zvezde i kanadske reprezentacije Milan Borjan i njegova supruga Snežana!

Gostujući u jutarnjem programu Kurir televizije, Snežana je otkrila da se ne libi da suprugu proverava telefon, ali je priznala da dozu kontrole i nepoverenja pokazuje i Milan.

“Slagala bih vas kad bih rekla da mu nisam pogledala u telefon. Ne znam ni jednu ženu koja nije! Imam mnogo obaveza, bavim se detetom. Moj suprug voli da ima kontrolu… Kad je u karantinu, primoran je da bude u hotelu, tako da ima više slobodnog vremena za razmišljanje”, kroz osmeh je priznala žena golmana.

Snežana je konstatovala da bi bilo nenormalno da nije zainteresovana šta joj suprug radi.

“Pogotovo jer je moj suprug poželjan muškarac, pa da vidim koliko! Šalim se, ne gledam puno, ali dovoljno. Ranije je bilo izraženije da on meni proverava telefon, a sad je to u granicama normale”, podelila je Snežana svoje porive sa publikom.

Bivša direktorka marketinga u FK Partizan otkrila je i kako funkcioniše u braku i ulozi majke i u kojoj meri je opterećujuć život na putu između Kanade i Srbije.

“Mi tako funkcionišemo šest godina. Po difoltu i navici nam je. Milan nikad nije tu, stalno ima utakmice, četiri dana je u karantinu, pa taman kad treba da idemo na odmor, mora da ide za Kanadu. To su putovanja od po 15 dana minimum, nekada i mesec, ali navikli smo se na turbulentno”, ispričala je ona.

Dodala je da pre rođenja sina Filipa supruga pratila na putovanjima.

“Milanu je teže, ja ostajem u bazi, a on je sam. Radila sam u fudbalu i znala sam da život profesionalnog sportiste mora da bude turbulentan. Zato moramo da imamo kompromise kako bismo mogli da uživamo kasnije”, zaključila je Borjanova.

Sada je, kako naglašava, posvećena sinu, kuhinji i vežbanju.

“Obožavam da kuvam. Moje dete ima ručak svaki dan, a oko poslova u kući mi pomaže jedna ženica koja je sa nama dosta dugo. Spremam sve srpske specijalitete, od sarme do punjenje paprike, pita. Imamo privatan posed na Zlatiboru, držim restoran, tamo se ozbiljno jede, ali ja idem na dva dana i pobegnem. Hedonista sam, volim dobra jela i dobro vino, sve dopuštam sebi u granicama normale, tako da se uglavnom zdravo hranim, ali nemam problem ni da zgrešim. Vežbam svaki dan ili svaki drugi”, istakla je Sneža Borjan.(Kurir.rs)