Trauma koja se teško zaboravlja: Otkriveno kako je nekada živeo Mile Kitić

Showbizz

Život Mileta Kitića nije bio nimalo lak

Pevač Mile Kitić jedna je od najvećih legendi folk muzike koja je zahvaljući svom talentu uspeo da stvori život iz snova kako sebi, tako i svojoj porodici.

Mile, Marta i sve popularnija Elena Kitić žive u velelepnoj vili u Beogradu, koja je izgrađena zahvaljujući pevačevoj višedecenijskoj karijeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

Kitićeva karijera i dalje traje, s obzirom na to da je i dalje izuzetno tražen u dijaspori, a pevačev put do zvezda nije bio nimalo lak.

Pevačeva porodica bila je velika, ali izuzetno siromašna

– Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece. Živeli smo od zemljoradnje. Nismo bili baš siromašni, bilo je hrane, pića, stoke, ali nismo mogli da priuštimo sebi sve što smo želeli, na primer, dobar bicikl, i tako neke stvari – rekao je Mile i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

– Spavali smo u kući gde se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz detinjstvo i život, čak duže žive – bio je iskren pevač.

 EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM