On ruši sve predrasude: Ima farmu sa preko 1000 koza i ženu za kojom se svi okreću: Nije me sramota poštenog posla – Video

Region

Prema mnogim navodima gazdinstvo Nikole Bogunovića je prošle godine na cjelokpunoj teritoriji Beograda proglašeno za najbolje gazdinstvo.

Obilazile su ga mnogobroje komisije iz gradske uprave i ministarstva, drago mu je što je napokon neko rad njegove porodice prepoznao. Sa svojim sinovima održava ovu farmu, a trenutno ima nevjerovatnih 960 ovaca i 500 jagnjadi ima, ispričao nam je Nikola koji će ovog ljeta napuniti 59 godina.Slično domaćinstvo imaju i Bogunići i na obroncima prelipe Fruške gore, a želja mu je da štale ispuni kozama na toj farmi.

Poznato je da sz vrijeme akcije Oluja u ratu, kao izbjeglice iz Benkovca došli u Beograd, bilo im je zaista teško, u samom početku bavili su se građevinom, a nedugo nakon toga su počeli su se baviti i ugostiteljstvom.

Dalibor je glavni operativac na cjelokupnom imanju, Nikolin sin koji ima 26 godina, prije 4 godina oca je motivisao da kupe ogromno imanje na gazdinstvo na Fruškoj Gori, sve to zajedno sa nejverovatnih pedeset hektara pašnjaka. Poljoprivredi su se na kraju okrenuli u potpunosti, nisu žalili novca da imaju grla koja su bila najvećeg kvaliteta, što ime se na kraju isplatilo.

saznajemo.info