Ipak je kraj: Sin Dragane Mirković ostavio ćerku Zdravka Čolića, otišao daleko od nje FOTO

Region

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković, neretko se nalazi u medijima i komentariše se njegov privatni život. On je mladić koji je veoma pazio na obrazovanje, uspešan je u reli trkama, biznisu i provodu. Iako živi u raskošnom dvorcu sa roditeljima, odlučio je da se osamostali i sada živi u manjem stanu u Beču. Njegov profil na Instagramu je postao hit i privukao je pažnju domaćih medija i portala.

Sin Dragane Mirković je poznat po tome što obožava muziku. Njegovi pratioci mogu da vide šta mu se dešava u privatnom životu preko slika koje objavljuje na društvenim mrežama, što ga čini izuzetno popularnim. Tokom leta, Marko je provodio vreme sa društvom u Hrvatskoj i Crnoj Gori, a fotografije iz Beograda su pokazale da postoji veza između njega i ćerke Zdravka Čolića, Une Čolić.

Mogli smo da vidimo kako je Marko otišao sa svojom majkom kao podršku u Ameriku, gde je ona imala turneju. Otišao je sa njom kao podrška, a iskoristio je priliku i da isproba neke specijalitete iz restorana. Turneja Dragane Mirković ispraćena je od strane njenog sina, koji je, očigledno, veoma vezan za majku.

Ekskluziv