(FOTO) POTRESNE SLIKE IZ TURSKE: OTAC MESUT POKOPAO SVOJU 15-GODIŠNJU KĆER

Svijet

Ono što je još najstrašnije, otac Mesut Hancer tješio je i hrabrio svoju 15-godišnju kćer Irmak dok je umirala tražeći od nje da se drži i ne gubi nadu jer pomoć je blizu

Fotografija koja je danas obišla svijet kako otac drži ruku svoje umrle kćeri koja je zatrpana ruševinama, ganula je svakog čovjeka na svijetu. Ono što je još najstrašnije, otac Mesut Hancer tješio je i hrabrio svoju 15-godišnju kćer Irmak dok je umirala tražeći od nje da se drži i ne gubi nadu jer pomoć je blizu. Koliko je taj otac bio hrabar i kakvu nevjerojatnu snagu ima držeći za ruku svoju kćer znajući da joj nema spasa. Kada je izdahnula on je i dalje ostao utučeno sjediti ukočenog lica na ruševinama ne ispuštajući ruku svoje mrtve kćeri i ne vjerujući da mu je kćer bila tako blizu i umrla, a nije je mogao spasiti.

Moram priznati da, iako sam u svojih 30 godina novinarstva gdje sam većinu karijere boravio na raznim ratištima svijeta, vidio sam mnogo tužnih slika i prizora, kako roditelji drže poginulo ili ranjeno dijete, ova me slika, koju je snimio fotoreporter AFP-a u turskom gradu Kahranmanmarašu gdje je bio epicentar razornog potresa, potpuno pogodila.

Danas je posljednji put se otac oprostio od svoje kćerke.

crnahronika.info