Porodila Se, A Ne Zna Ko Je OTAC Od Njih 15: U PANICI Svi Momci Iz Trgovišta!

Zanimljivosti

Za ovu vijest dobili smo mnogo informacija, a o njenoj taačnosti potvrdili su nam i iz vranjskog Zdravstvenog centra, kao i nekoliko izvora u Trgovištu. U jednom selu koje se nalazi u opštini Trgovište, porodila se djevojka kod kuće, a pri porodu je imala pomoć od svoje majke.

Još uvijek ne zna ko je tačno otac njenog djeteta, nego ima petnaest potencijalnih muškaraca, koji mogu biti očevi. Tokom upisa bebe u matičnu knjigu rođenih, ona nije navela niti jednog muškarca, jer ne može sa sigurnošću da kaže ko je otac.

Uskoro bi trebala da se nađe na sudu, kako bi se uradilo dokazivanje očinstva, a kako saznajemo ona je prijavila imena petnaest mladića iz sela, sa kojima je kako kaže bila intimna i u bliskom kontaktu. Oni što su upuććeni u ovu situaciju malo bolje, otkrili su kako je sadašnji dečko ove djevojek prihvatio dijete i navodno je on otac.

Ukoliko dođe do drugačijeg ishoda, onda će se uraditi dokazivanje očinastva na Biološkom fakultetu u Beogradu, jer je to jedino mjesto koje daje apsolutno sigurno dokaze. Kako saznajemo svi pomenuti mladići su i poznati u svojoj okolini, te se plaše da će doći do dokazivanja očinstva, jer će ujedno biti na meti mnogih komentara.

O ovom slučaju bruji se na društvenim mrežama, a oko 27 posto žena je do sada tužilo svoje partnere kako bi se napravilo DNK dokazivanje očinstva.

glasregije.com