Vraća se najveća zvijezda UFC-a! Conor McGregor opet u kavezu

Svijet

McGregor se posljednji put u UFC-u borio još u srpnju 2021. godine kada je izgubio od Dustina Poiriera drugu borbu zaredom. Od tada se bavio biznisom pa je u međuvremenu otvorio i pub

U posljednje vrijeme iz UFC-a stiže velika vijest za velikom vijesti. Pojedini mediji u Americi smatraju da UFC na taj način pokušava umanjiti negativan publicitet koji je zahvatio elitnu MMA organizaciju nakon fizičkog sukoba predsjednika Dane Whitea sa suprugom, no to ne umanjuje činjenicu da se uistinu radi o velikim najavama.

Povratak Jona Jonesa, revanš Israela Adesanye i Alexa Pereire, veliki okršaj Gilberta Burnsa i Jorgea Masvidala… A danas je White potvrdio da se u oktogon vraća i najveća svjetska MMA zvijezda Conor McGregor.

Conor će se vratiti kroz popularni show “The Ultimate Fighter” gdje će biti trener jednom timu novih boraca dok će s druge strane stajati Michael Chandler i njegov tim. Naravno, kakva su i pravila TUF-a, McGregor i Chandler će se po završetku sezone boriti međusobno.

Prema navodima Dane Whitea, nova sezona ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ prikazivat će se od 30. svibnja do 15. kolovoza. Nakon toga slijedi finale kada će se sučeliti i dvojica trenera. Datum borbe i povratka McGregora još nije poznat.

McGregor se posljednji put u UFC-u borio još u srpnju 2021. godine kada je izgubio od Dustina Poiriera drugu borbu zaredom. Od tada se bavio biznisom pa je u međuvremenu otvorio i pub u Dublinu “The Black Forge Inn” te lansirao i vlastito pivo istog naziva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UFC (@ufc)

24sata