Sjećate li se Tanje? Bila je u ‘Big Brotheru’, sad živi u Njemačkoj, a otkrila je i čime se bavi

Showbizz

Trenutačno, ova bivša stanarka realitya vodi potpuno drugačiji život, posvetila se vjeri, sa suprugom u Njemačkoj kupuje stanove, uređuje ih pa prodaje, a zajedno imaju i sina

Bivše ‘Big Brother’ stanarke Tanje Jovanović (36) mnogi se sjećaju po urnebesnom padu u realityju, no ona je danas potpuno drugačija. Postala je majka, okrenula se vjeri i živi u Njemačkoj, a redovito objavljuje i videe na YouTubeu.

U posljednjem je tako, objavljenom jučer pokazala na koji način ona čisti kuhinju, motivirajući tako obožavatelje da se prihvate kućanskih poslova koje su ostavili za neki drugi dan. Osim klasičnih recenzija i videa u kojima pokazuje što je kupila, Tanja je nedavno i otkrila čime se ona i suprug zapravo bave.

Njih dvoje kupuju stanove, renoviraju ih pa potom prodaju ili daju u najam. Kako kaže to traje već nekoliko godina, ali tek je sada to odlučila podijeliti s pratiteljima. U jednom je videu pokazala kako je jedan od stanova izgledao prije, a kako nakon što ga je preuredila.

Dubrovčanku je javnost upoznala 2008. u petoj sezoni ‘Big Brothera, tada je na kućnom partyju uspjela izvesti jedan od najluđih pokreta u povijesti hrvatskih TV programa, pa tako i danas njen pad na hit ‘Don’t Cha’ skupine Pussycat Dolls i riječi ‘Gledajte ovaj ples’, nasmijava mnoge.

Tanju je sustanarka tada upozorila na jako sklizak pod, no nije se obazirala te je pokušala stanarima pokazati svoje plesne vještine. Međutim, par sekunda nakon, završila je na podu. Osim po ovome, pamti ju se i po brojnim ‘biserima’ jer je miješala tramvaj i trajekt, nije znala gdje su Vinkovci niti što je soja, a zbunjivali su je i neke riječi kao što je ‘ciničan’.

Tanja trenutačno živi u Njemačkoj, a prije četiri godine se udala za supruga Tonija Matića s kojim ima 8-godišnjeg sina Maura. Na svom kanalu ‘Tanja believe’ objavljuje videa u kojima pokazuje što je sve kupila, daje savjete o ljepoti, a ponekad govori i o vjeri.

Ispričala je kako joj se putovanjem u Međugorje život okrenuo milijun na sat.

– Uvjerila sam se da me Bog ljubi i da je Isus sa mnom. Shvatila sam da nisam sama i tada mi je život postao puno ljepši. Kad se par dana ne molim, osjetim da mi je teško i jako se brzo vratim molitvi – podijelila je.

24sata