Radi Manojlović Stigao POZITIVAN TEST NA TRUDNOĆU: Milan Ljut, Jer Je Ovo Pjevačica Uradila..

Region

Izvor blizak pjevačici Radi Manojlović odlučio je otkriti nam neke informacije iz žiovta ove pjevačice. Kako saznajemo ona je obnovila vezu sa svojim bivšim partnerom Milanom Stankovićem, ali za sada niko od njih nije nam potvrdio te informacije. Ovo što vam donosimo danas su spekulacije i sumnje širokih narodnih masa, a u narednom periodu ostaje nam da vidimo šta se zaista dešava.

Prije nekoliko godina ovaj par je pobrao velike simpatije publike. Bili su u ljubavnoj vezi i za njih je svako zna. Međutim, nakon što je došlo do kraha veze, niko nije mogao vjerovati u to i sumnjali su da bi mogli uskoro da se pomire.

Kako nam je otkio ovaj izvor, Rada je sada bila u jako stresnom periodu, jer joj je nekoliko dana kasnio menstrualni ciklus, pa je počela sumnjati da je u drugom stanju. Čak je nekoliko puta zvala i sestru , kako bi s njom razgovarala o ovoj temi. Izvor nam je otkrio da Rada nije se ponašala normalno i nije znala šta da radi, a sestra joj je savjetovala da kupi test za trudnoću i tako će znati na čemu je.

Međutim, Rada se nije usudila to da uradi. Ujutru kada je ustala vidjela je kako je dobila ciklus i odmah joj je bilo lakše. Kada se malo sabrala, nije mogla da odluči da li je sada sretna ili tužna što se sve ovako izdešavalo.

Pozvala je Milana i sve mu ispričala šta se desilo, a po riječima našeg izvora, on je bio jako ljut jer nije njega pozvala, nego svoju sestru.

glasregije.com