Dojila je bebu u restoranu, a onda joj je prišla starica i uradila nešto što je ostale goste ostavilo bez riječi!

Zanimljivosti

Majka s Novog Zelanda, napisala je na svom Facebook profilu kako je bila ganuta do suza reakcijom nepoznate starije žene u restoranu, objavio je portal “Net.hr”.

Naime, Briar McQueen je prvi put izašla sa svojim sinom Jaxonom, koji je star tek osam tjedana, na doručak, piše Fox News.

Čim su joj jelo i vruća čokolada doneseni na stol, dijete je počelo plakati jer je i ono ogladnilo. Umjesto da sama jede, odlučila je prvo nahraniti bebu.

Tada je ugledala stariju gospođu kako se diže od svog stola i prilazi joj. Majka je očekivala da će je nepoznata žena uk0riti zbog dojenja u javnosti, no ona je napravila nešto posve suprotno.

Žena joj je kazala: “Evo što je dobra mama – prvo će nahraniti dijete. Dopustite mi da vam izrežem hranu tako da jednom rukom možete jesti. Ne želimo da vam se jelo ohladi, zar ne?”

McQueen je gledala kako joj žena na komadiće reže jaja i tost. Priznala je da je bila toliko iznenađena gestom da ju je zaboravila pitati kako se zove, ali joj je cijelo vrijeme zahvaljivala.

Nepoznata gospođa se potom vratila za svoj stol kao da se ništa nije dogodilo.

Ipak, novopečena mama nije to mogla potpuno izignorirati, pa je na svom Facebook profilu objavila post koji je ‘lajkan’ više od 300.000 puta, a podijeljen gotovo 12.000 puta, objavio je portal “Net.hr”.