NOVI NESTANAK U HRVATSKOJ! Supruga očajna, a stižu joj uznemirujuće poruke: ‘Naći ćeš ga u nekom jarku’

Region

Žena iz Sibinja Krmpotskog na društvenim mrežama je objavila kako je cijela njezina obitelj u šoku zbog nestanka njezinog supruga Svena Mujića, čiji su podaci objavljeni na portalu Nestali.hr. Supruga moli građane za pomoć, a u međuvremenu je pokazala kakve objava se šire društvenim mrežama o njenom mužu.

Sve je, kako kaže, prijavila policiji.

“Muž mi je nestao u petak 13.01.2023. na području Zagreba, zadnji put viđen na adresi Savska cesta 141 oko 14:00 sati i od tada mu se gubi svaki trag”.

Uz objavu je priložila i sliku supruga te opis odjeće koju je na sebi imao za vrijeme nestanka.

Kako navodi u objavi, na sebi je imao crnu jaknu, plave traperice, bijele adidas tenisice i crnu šiltericu. Nosio je i plavi plastični fascikl u ruci.

“Na vanjskoj strani šake ima tetovažu i srebrnu narukvicu. Posebno upečatljiv je madež koji je na nosu (vidljivo na slici)

Auto na slici je prodao u Zagrebu na adresi savska 141. Napisao je ugovor (uzeo novac) i od tada nema traga ni glasa”, stoji u objavi.

U komentarima na objavi većinom se mogu pričitati riječi podrške mladoj ženi, no kako je opisala u idućoj objavi, jedan pratitelj na Facebooku poslao joj je uznemirujuće poruke vezane uz nestanak muža – uključujući i one “da će ga naći u nekom jarku” i “nezaposlen je, a vozi Mercedes” – a njemu je uputila posebnu poruku koju je naknadno izbrisala.

Pokušali smo stupiti u kontakt sa zabrinutim ženom kako bi nam dala više informacija, no nije bila raspoložena za razgovor s novinarima.

dnevno.hr