Kinsey Wolanski se odvažila i napravila najhrabriji korak

Zanimljivosti

Prošle su skoro četiri godine otkako je svijet upoznao Kinsey Wolanski, američki influencericu koja je vrlo brzo postala jako popularna, a čini se da ne prestaje da radi na tome.

Slavu je stekla preko noći, rekli bismo, ali i danas izgleda jednako atraktivno i privlačno kao i 2019. godine kada je u uskom kupaćem kostimu utrčala na teren tokom finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama.

Iako je nakratko završila u pritvoru, ovo joj je omogućilo slavu mnogo veću nego što je to dobila spomenuta web stranica zbog koje je ovo i učinila, a čiji vlasnik je njen sada već bivši dečko.

Imala je oko 300.000 pratitelja na Instagramu za vrijeme kada je upala na teren, danas ima 3,6 miliona i taj broj svakodnevno raste. U međuvremenu se trudila da zaradi na sve načine, a sada je napravila i onaj najteži korak.

Vidjevši da je to sada popularno i da donosi veliku zaradu, Wolanski je odlučila da napravi profil na OnylFansu, stranici za odrasle. Tamo će ljepotica da priušti mnogo erotskog sadržaja za sve svoje korisnike.

Često objavljuje slike iz svog života na Instagramu, uključujući snimke s ljetovanja i kako upravlja helikopterom. Influencerica je nedavno posjetila otočje Galapagos i pozirala za nekoliko slika uz divlje životinje koje otok nudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kinsey (@kinsey)

Profil na OnlyFansu mogao bi joj donijeti veliku zaradu budući da je jako popularna i da će mnogi muškarci jedva čekati da vide njeno golo tijelo. Naravno, ona sama će odlučiti koliko će koštati mjesečna pretplata i šta je sve spremna uraditi da zadovolji svoje pretplatnike.

I te 2019. godine smo se mogli uvjeriti koliko je hrabra i odvažna, tako da joj je samo nebo granica, a mnogi će najzad dobiti priliku da na neki način ostvare svoje snove i maštu pretvore u stvarnost.

sportsport.ba