Trenerica 300 puta prisilila dečka svoje kćeri na seks: ‘Rekla mi je, tu ćeš utakmicu doživotno pamiti‘

Zanimljivosti

Bivša trenerica cheerleadersica iz Oklahome optužena je za prisiljavanje 16-godišnjeg učenika, ujedno i dečka vlastite kćeri, na dugotrajnu seksualnu vezu koja je opisana kao ‘manipulativna i kontrolirajuća‘.

Jennifer Hawkins (45) radila je honorarno u školi tijekom navodne veze sa žrtvom, a nakon što se za sve saznalo, otpuštena je, rekao je glasnogovornik okruga Moore za Fox News, prenosi Jutarnji list.

Veza je započela u rujnu 2017., a učenik je u međuvremenu završio školu i rekao policiji da je bio silovan ‘bezbrojno puta‘, poslavši pismo s optužbama 27. siječnja okružnim dužnosnicima iz centra za odvikavanje u Kaliforniji.

Hawkins je isprva zanijekala optužbe, ali je zatim uplakana priznala da je pogriješila i da je imala seksualne odnose s učenikom.

Sada 21-godišnja žrtva tvrdi da ga je 45-godišnja žena silovala više puta u svom domu u Oklahomi.

Na pitanje koliko su puta ona i žrtva imali seksualni odnos, Hawkins je navodno odgovorila: ‘Nema pojma‘, na što policija kaže da je to bilo ‘puno puta‘.

Tijekom veze koja je trajala do 2022. Hawkins bi pokupila učenika za vrijeme ručka, dovela ga u njenu kuću, a njih dvoje bi se potom upustili u odnos, navodi policija.

Žrtva je rekla policiji da je procijenio da se sa ženom seksao više od 300 puta i da su se upoznali preko njezine kćeri s kojom je žrtva hodala neodređeno vrijeme i poznavala je iz škole.

Nije jasno jesu li kći i žrtva još uvijek bile u vezi kada je veza započela.

Dok je gledao nogometnu utakmicu u njezinoj kući, osumnjičena je navodno dirala žrtvino intimno područje i rekla mu da će tu nogometnu utakmicu pamtiti do kraja života.

Učenik je policiji pokazao poruke između njega i gospođe Hawkins, koja se ‘ljutila‘ ako bi gledao druge žene na društvenim mrežama, stoji u izjavi pod zakletvom.

On joj je navodno pak pisao kako je želi u svom životu, no kako ‘ne želi romantičnu vezu‘.

Hawkins je uhićena i optužena za silovanje drugog stupnja i seksualno zlostavljanje.

‘Javne škole Moore nedavno su doznale za optužbe o neprimjerenom kontaktu između vanjske trenerice i učenika koji se dogodio u prošlosti‘, izjavio je školski glasnogovornik.

‘Odmah smo kontaktirali policijsku upravu Oklahoma Cityja i podnesena je prijava. Trenerica je odmah razriješena dužnosti. Sigurnost i sigurnost učenika i zaposlenika javnih škola Moore naša je najveća briga. Školski službenici MPS-a nastavit će pomagati policiji u istrazi ovog slučaja‘, stoji u izjavi,

Jutarnji list.