Rastali se Bilja Jevtić i Aca Ilić, pevač priznao: Imali smo problem..

Region

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić jedan je od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni. Nasmejani, mladoliki i srećni, Bilja i Aca šire pozitivnu energiju gde god se pojave, a među publikom veoma su omiljeni. Međutim, u njihovom odnosu nisu uvek cvetale ruže što je i sam pevač nedavno otkrio.

Brak Ace Ilica pod lupom javnosti
U jednom intervjuu Aca je ispričao na kakve prepreke su on i Bilja nailazili dok su se zabavljali, pa priznao zbog čega su se na kratko rastali.

– Počeli smo da se zabavljamo 1986. godine u januaru. Bio je hladan i snežan januar, a ona je došla iz Amerike u lepoj bundi. Imali smo jednu prepreku u svemu tome, morao sam da idem u vojsku. Sve su to bili izazovi koje je trebalo da preskočimo, ali uspeli smo. Ponosan sam da samog sebe, jer me moja muška intuicija nije prevarila i da je ona žena sa kojom mogu da provedem život – kazao je Aca, pa dodao da upravo zbog čvrstog temelja koji su on i Bilja na početku zabavljanja izgradili kasnije u životu i braku ništa u tolikoj meri nije moglo da ih poljulja.

Brak Ace Ilića i Bilje Jevtić odoleo je brojnim izazovima, a sin Ivan, koji je rođen u decembru 1999. godine, stigao je kao kruna velike ljubavi i postao centar njihovog sveta.

paparazzo.rs