Voli Svog Dečka, Ali Je Svekrva Tretira Kao Smeće: U Međuvremenu Je Saznala Jezivu PORODIČNU TAJNU

Zanimljivosti

Voli svog dečka, ali je svekrva tretira kao smeće: U međuvremenu je saznala jezivu PORODIČNU TAJNU

Jedna 20-godišnjakinja Britanka je izvan sebe zbog dečkove majke koja na sve načine pokušava da ih razdvoji. Povodom toga, obratila se za savet izvesnoj Didri Sanders, savetnici za ljubavne veze i probleme.

– Sada napokon znam zašto to radi. Dečko je saznao da mu tata nije biološki otac. Moji bliski porodični prijatelji znali su njegovu mamu u prošlosti i mislim da se užasavala pomisli da ću saznati njenu tajnu – objasnila je devojka, prenosi britanski San.

Ona i dečko zajedno su četiri godine, a još u ranim fazama veze njegova majka joj je jasno davala do znanja da joj nije draga. Uprkos tome, devojka pokušava da bude pristojna i obazriva prema njoj.

– Vulgarna je, naziva me okrutnim imenima i ruga mi se. Ponaša se prema meni kao da sam smeće. Govori mi da me moja porodica ne voli i da nikad neću moći da budem nešto više od frizerke. Dečku šalje grozne poruke o meni. Situacija je postala toliko loša da je dečko počeo da skriva telefon od mene, zbog čega sam mislila da me vara – priznala je 20-godišnjakinja.

– Kada je saznao za porodičnu tajnu bio je slomljen. Njegova majka mi je onda zajedljivo rekla: “Smatraj se srećnom što mu ti nisi rekla. Razapela bih te”. Ironično, ne bih mu ni rekla da sam znala. To nije nešto što ja treba da mu kažem – dodala je.

Dečko je u međuvremenu oprostio majci i sada su ponovno u normalnim odnosima, no devojka ju i dalje ne može podnijeti. Sanders je savetovala devojci da svo troje treba da sednu, ozbiljno da porazgovaraju, a da glavnu reč vodi njen dečko i obasjni majci neke stvari ne sme da čini i da joj to neće tolerisati ni momak, a ni devojka.

Devojci je poručila da poradi na svojim reakcijama i ponašanju jer ne može da kontroliše šta će dečkova majka da kaže.

(objektiv.rs)