Evo Kako Izgleda Frižider Radnika Na Minimalcu, „Najvećeg U Srbiji Ikada“

Region

Abdala Almutari je navodno najbolji prijatelj nestale Ane Volš (39) i on se prethodnih dana na društvenoj mreži “Instagram” oglašavao u više navrata

bdala Almutari je navodno najbolji prijatelj nestale Ane Volš (39) i on se prethodnih dana na društvenoj mreži “Instagram” oglašavao u više navrata. Rekao je da je on i dalje optimista i da ne gubi nadu da je ona živa iako sve nove informacije iz istrage ukazuju na to da je Beograđanka Ana Volš možda i ubijena.

U ponedeljak je objavio fotografiju salvete na kojoj je napisao “Usudi se da budeš optimista. Ana, volim te”. Njih dvoje imaju dosta zajedničkih fotografija i Abdala je naveo da su on i Ana najbolji prijatelji 12 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abdalla Almutairi (@itookthatshot)

Da podsetimo, Brajan Volš (46), suprug Ane Volš (39) koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, u ponedeljak je izveden na sud i tužilac je iznosio optužbe na njegov račun. On je trenutno optužen za krivično delo “ometanje policijske istrage”, a ne za potencijalno ubistvo iako je u podrumu njihove kuće pronađen nož kao i krv. Anin muž Brajan Volš je uhapšen u nedelju uveče zbog ometanja policijske istrage. Prilikom privođenja, Brajan se smejao što je mnoge iznerviralo i povećalo sumnju da ju je on možda ubio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abdalla Almutairi (@itookthatshot)

Brajan Volš je slagao policiju da nije napuštao kuću drugog januara. Otkriveno je da je bio u prodavnici u kojoj je kupio nekoliko stvari za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Takođe, slagao je istražne organe u vezi odlaska kod svoje majke na dan dočeka Nove godine.

24sedam.rs