Žena mrtva pronađena u stanu: U stanu bile i dvije djevojčice, pronašao je suprug

Svijet

U Beču se navodno dogodilo krvavo ubojstvo. Majka (31) dvije djevojčice pronađena je mrtva u kući na Stammersdorfer Strasse (kotar Florisdorf). Navodno su u trenutku ubojstva s njom u kući bile i njene dvije djevojčice (4 i 6 godina).

Prema trenutnom statusu, policija mora pretpostaviti nasilni zločin, rečeno je u nedjelju navečer. Poslijepodne oko 15.30 sati na licu mjesta bila je velika akcija kada je 31-godišnju majku dviju kćerkica (4 i 6 godina) na kućnoj adresi pronašao mrtvu – vlastiti suprug (32)! Prema vlastitoj izjavi, upravo se vratio s višednevnog skijanja. Na lešu njegove supruge vidjele su se ubodne rane u predjelu trbuha i glave.

“Ne može se isključiti da je treća osoba počinila zločin ili da je u njega bila uključena”, rekao je glasnogovornik policije. Istražitelji su još na početku opsežnog ispitivanja okoline žrtve, no vjerojatno će se najintenzivnije ispitivati ​​suprug.

Sigurno je, međutim, da su djeca u trenutku zločina bila blizu majke. Brigu o dvjema djevojčicama (4, 6) zasad bi trebala preuzeti rodbina.

“Četveročlana obitelj doselila se ovdje prije otprilike dvije godine”, rekao je jedan stanovnik naselja za Heute.

Kroativ