Kako mu je to uspjelo? Razbio ‘Porsche’ od 450.000 €, završio je na savskom nasipu

Region

Prometna nesreća u kojoj je sudjelovao navedeni automobil dogodila se u nedjelju oko 13.30, potvrdili su nam iz PU zagrebačke. Nastala je materijalna šteta

Bili smo na golfu i taman se vraćali kad smo ga sa ceste vidjeli parkiranog na nasipu. Prvo smo mislili da je Porsche, ali smo se približili i vidjeli da to nije običan Porsche već Tedson. Vidjeli smo tragove guma, penjali su se po nasipu, pa napravili 180 stupnjeva i tako završili pod kutem.

Govori nam to čitatelj koji je snimio slupani dio skupocjenog prototipa

Iz PU zagrebačke potvrdili su kako je u nedjelju oko 13.30 došlo do slijetanja navedenog automobila, pri čemu je nastala materijalna šteta

Vozio je dolje i izgubio kontrolu pa izletio skroz gore na nasip i okrenuo se na nasipu i završio tamo gdje je završio. Vidio sam vozača, neke žene došle su urlati na njega, ali bila je tu policija pa je sve bilo pod kontrolom – kratko nam je rekao drugi čitatelj.

Tedson Daydream je inače ‘restomod’ Porschea 911 iz serije 964 koja košta oko 450.000 eura. Razvio ga je Goran Turkić koji je svoj prototip već predstavio i na sajmu u Monte Carlu. Restomod je inače resaturacija klasičnog automobila koji je nadograđen modernim dijelovima, pa tako i ovaj ima hrpu karbona.

24sata.hr