Modrić opet oduševio. Navijači Villarreala ispratili ga pljeskom

Region

Iako nije pružio jednu od onih utakmica za pamćenje, navijači Villarreala nisu propustili pozdraviti hrvatskog čarobnjaka. I Španjolci, kao i mi, uživaju u Modrićevim majstorijama dok za to još imaju prilike

Iako je Real Madrid kiksao na gostovanju kod Villarreala 1-2, jedan detalj ističe se od ostalih. Briljantnu partiju Gerarda Morena u jednom trenutku zasjenio je hrvatski kapetan Luka Modrić kojem su domaći navijači priredili ‘standing ovation’.

Modrić je igru napustio u 70. minuti kada ga je zamijenio mlađi Eduardo Camavinga (20), a dok je izlazio domaći navijači na El Madrigalu stali su na noge. Lagano je koračao do aut linije pa podignuo glavu i pogledao u ispunjene tribine koje su ga pozdravile gromoglasnim pljeskom.

Navijači Villarreala tako su se pridružili kolegama iz Valladolida koji su učinili isto utakmicu ranije, a Modrić je pljesak suparničkih navijača i cijelog stadiona doživio nekoliko puta tijekom prve polusezone.

Iako nije pružio jednu od onih utakmica za pamćenje, imao je sjajnih poteza. Iskočio je ovaj kada je Albertu Morenu provukao loptu kroz noge i proigrao Viniciusa što domaći navijači nisu propustili pozdraviti.

I Španjolci, kao i mi, uživaju u Modrićevim majstorijama dok za to još imaju prilike.

24sata