Molili su za mentalno bolesnog sina 15 godina – sada je potpuno zdrav

Zanimljivosti

Mladi muškarac, koji je patio od mentalne bolesti, potpuno je zdrav nakon što su se njegovi roditelji 15 godina za njega molili Bogu.

Graham, sin Lore i Michaela Cottone, dijagnosticiran je s ADHD-om kao dijete. Zbog toga je bilo vrlo izazovno odgajati ga. Kada je imao između 10 i 12 godina obolio je i od Aspergerovog sindroma, bipolarnog poremećaja i depresije.

S 13 godina je počeo pušiti marihuanu i rezati se kako bi smanjio osjećaj tjeskobe.

Imao je živčani slom te je boravio u bolnici za mentalno oboljele
Također bi često započinjao požare u kući te je čak udario svog oca u glavu. Završio je u zatvoru te je imao živčani slom. Sljedeće dvije godine je bio ili u zatvoru ili u bolnici za mentalno oboljele.

U međuvremenu se Lore počela moliti za izlječenje mentalne bolesti svog sina.

„Bože, daj Grahamu da Te iskusi“, molila bi.

Kada je Graham izašao iz zatvora otišao je u Colorado te je ponovno završio u bolnici. Njegovi roditelji su se nastavljali moliti.

„Rekla sam Bogu ‘on je Tvoj i uvijek je bio Tvoj. Jako ga želim ići spasiti, ali znam da si me Ti ovdje doveo s razlogom i uklonio s njegova puta. I trebam vjerovati tome. Molim te pomozi mi da ga pustim i da Tebe pustim da učiniš što je potrebno za njega’“, molila se majka te je zaspala.

Dva je tjedna kasnije dobila poziv od Grahama, rekao joj je: „Mama, sve sam izgubio. Znam da nikoga nisam znao tisućama kilometara, ali sam poznavao Boga.“

Imao je viziju pakla te mu se Bog obratio
Navodno je Graham imao kontakt s Bogom dok je putovao u Sacramentu. Imao je viziju pakla te mu se je Bog obratio. Pokazao mu je kako bi mu život izgledao ako ga On izliječi i kako bi izgledao ako ostane na trenutnom putu. Bog mu je dao izbor.

Ono što se sljedeće dogodilo pravo je čudo. Samo Bog može učiniti tako čudesnu stvar.

novizivot.net