Dječaku je poginuo otac: 15 godina kasnije ih je nazvao neznanac i zamolio da izađu iz kuće

Zanimljivosti

Obitelji dječaka kojemu je poginuo otac je 15 godina kasnije pokucao neznanac te ih je zamolio da izađu iz kuće.

Kada je Justin Rozier imao samo 9 mjeseci, njegov je otac, Johnatan, poginuo dok je služio u vojsci. Jonathanova je supruga, Jessica Johns, s njim razgovarala samo 12 sati prije kobnog događaja te mu je govorila o njihovom sinu.

Na žalost, Justin nikada nije dobio priliku upoznati svog oca. Dok se snalazila sa samačkim životom u Texasu i učila kako živjeti bez supruga i oca, Jessica je odlučila da mora prodati kabriolet svog supruga.

Nitko ga nije vozio, a ona nije imala novca za održavanje. Tako da ga je prodala ne znajući da to nije posljednji put kada će ga vidjeti.

15 godina kasnije Johnatanov sin, sada, tinejdžer, je htio upoznati svog oca. Justin je imao vojnu ogrlicu svog tate, fotografije i druge uspomene, ali je još jedna stvar nedostajala.

Auto njegovog oca. Nije mogao to objasniti, ali uskoro je punio 16 godina, te je zaista htio sjediti na sjedalu na kojem je njegov otac sjedio, htio je osjetiti vjetar u kosi kao i njegov tata prije njega.

Jessica je odlučila da će pokušati pronaći auto svog supruga. Znala je da će vjerojatno biti bezuspješno, ali je morala pokušati.

Na društvenim mrežama je objavila da traži taj automobil. Njezina je objava vrlo brzo postala popularna, a uskoro je i urodila plodom.

Stupila je u kontakt s trenutnim vlasnikom koji je dugo razmišljao, ali je odlučio ipak prodati vozilo. No to je značilo da treba skupiti novac da ga kupi, doveze kući i popravi.

Tada je samaritanac Kyle Fox uletio sa svojom neprofitnom organizacijom. Skupio je dovoljno novca da Jessica može kupiti automobil te je prikupio volontere da ga poprave. Jedva su čekali da iznenade Justina za njegov 16. rođendan.

Nećete moći vjerovati kako je reagirao kada je ugledao očev stari automobil.

novizivot.net