Malo ko zna da je otac Mace Diskrecije poznati pevač – Njena majka otkrila istinu: „Ona je plod neuzvraćene ljubavi“

Region

Maca Diskrecija je nadimak starlete Senade Nurkić koja se proslavila učešćem u rijaliti programu „Parovi“. Rođena je 09.03.1991. godine u Tuzli u Bosni i Hercegovini.

Senada potiče iz veoma siromašne porodice koju čini samo njena majka Enesa Nurkić. Oca nije upoznala, niti je on želeo da se brine o njoj. Enesa je u emisiji Glamur ispričala da joj je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da abortira.

Poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vreme kad je njena majka ostala u drugom stanju pa je Enesa ispričala više detalja te priče.

Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi“, otkrila je gospođa Nurkić.

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspela da ga nađe, ali to, kako njena majka kaže, nije istina, jer je ona znala gde joj biloški otac živi.

Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla“, ispričala je Macina majka Enesa.

Izvor: espreso.co.rs