Ovacije U Studiju Granda, Ulični Svirač Iz Bihaća Naježio Žiri: „Ti Si Čovek Koji Je Već Trebao Da Ima Veliko Ime“

Showbizz

Ovacije u studiju Granda, ulični svirač iz Bihaća naježio žiri: „Ti si čovek koji je već trebao da ima veliko ime“

Dženan Rakić iz Bihaća (23) stao je prvi put na veliku Grandovu scenu i pokazao žiriju i milionima gledalaca raskošan talenat koji posjeduje. Za premijerno pojavljivanje u „Zvezdama Granda“ odabrao je zanimljive numere „Iz jednog pogleda“ i „Lutka za bal“, a maestralnom interpretacijom dokazao je da je ovo takmičenje pravo mjesto za njega.

Čim je zapjevao prve stihove, dobio je glas od Milija, a onda su se samo nizali glasovi ostalih članova žirija. Nastup je završio sa maksimalnih osam glasova, a dobio je ovacije publike i veliki aplauz od svih članova žirija. Svima se posebno dopala njegova nesvakidašnja boja glasa, koja je kako su zaključili u žiriju potrebna našoj muzičkoj sceni.

Ja mogu da ga hvalim do prekosutra, stvarno svaka čast – rekla je Ceca, a onda se nadovezao Đorđe David: Čudno je, evo ja ti kažem kao neko ko se bavi tom vrstom muzike da do sada niko za tebe nije čuo. Ti si na toliko visokoj razini pjevačkoj, da sam ja frapiran. Ti si čovjek koji je već trebao da ima ime što se mene tiče, bravo!

Ni Viki Miljković nije mogla da sakrije oduševljenje nakon Dženanovog nastupa, pa mu je poručila. Boja od milion dolara, izgledaš fanstastično, ja sam se naježila par puta dok si pjevao, bravo – rekla je Viki. Priča da je Dženan nekoliko godina radio kao ulični pevač i svirač je posebno zainteresovala Sašu Popovića, koji je imao nekoliko pitanja za takmičara:

Ti sada izađeš na ulicu, uzmeš gitaru i pjevaš, da li su ljudi ostavljali bakšiš? Ja sam sticajem okolnosti bio prvi ulični svirač u istoriji grada Bihaća. To sam radio nekih godinu dana, kada sam imo nekih 16. godina, bilo je i bakšiša. Kasnije sam počeo profesionalno da radim i nastupam sa benom po pivnicama i pabovima – odgovorio je takmičar, a onda je odabrao mentora:

Ako se neće ljutiti Đorđe David, ja bih kod njega u tim. Vidi, taman si dovoljno lud, da ćemo se super složiti – zaključio je Đorđe koji je za zadovoljstvom prihvatio ovu saradnju.

 Dijaspora info