Šok vest! Džejla Ramović u vezi sa kik-bokserkom iz Novog Sada? Mesecima se viđaju po “ustaljenoj šemi”

Showbizz

Pevačica je opet u centru pažnje zbog priča o njenom ljubavnom životu

Džejla Ramović (22) navodno je u vezi sa kik-bokserkom iz Novog Sada, sa kojom mesecima unazad navodno ide na razne destinacije.

One su navodno pre nekoliko dana bile u Istanbulu, uživale su u krstarenju Bosforom, a na Instagramu su objavljivale fotografije i snimke na kojima nisu zajedno.

Kik-bokserka je pozirala na brodu sa jednim muškarcem, a Džejla je samo podelila snimak galebova i panorame Istanbula.

Pre Istanbula bile su u Tajlandu, a u julu prošle godine navodno i na hrvatskom primorju, ali u većem društvu, tvrdi Kurir.

Na pojedinim stranicama moglo se pročitati i kako su Džejla i kik-bokserka navodno zajedno i živele i to u Barseloni, gde je pevačica boravila zbog školovanja.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Džejlom, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta nije odgovorila ni na pozive, ni na poruke.

U februaru je Džejla na šuškanja o vrsti odnosa i druženja sa kik-bokserkom rekla za Alo:

– Uživam da se družim sa ljudima koje volim. Imam veliko društvo, putujemo, izlazimo i provodimo slobodno vreme zajedno. Društvo kao i svako drugo! Nejasno mi je to da me neko pita zašto je neko moj prijatelj. Osim toga, nemam nameru izlagati svoje prijatelje stresu i upoznavati javnost sa njima.

Podsetimo, godinama se pričalo i pisalo o navodnoj emotivnoj vezi između Džejle i Marije Šerifović, sa kojom se zbližila pošto joj je Marija bila mentorka u Zvezdama Granda.

Više puta Džejla je snimljena kako ulazi upravo u zgradu u kojoj je živela Marija. Ni jedna ni druga ovo nikada nisu otvoreno komentarisale.

(Telegraf.rs)