“BLIC SAZNAJE” Anđelka Prpić čeka dete sa SVOJIM VENČANIM KUMOM Ovo su detalji

Region

Glumica Anđelka Prpić je trudna, vest je koja je kao bomba odjeknula ovih dana. I dok se nagađalo ko je otac deteta, Blic ekskluzivno saznaje da je u pitanju njen kum.

Tačnije, Anđelka čeka bebu sa M. Ž., koji je bio venčani kum Dariju Prpiću na njihovom venčanju.

On je rekao svojim prijateljima i porodici srećne vesti i ne krije da je ludo zaljubljen. Ipak, mislio je da će to ostati samo u krugu najbližih. Koliko je voli najbolje govori to da je ostavio dugogodišnju partnerku zbog glumice. Ni Anđelka nije krila ovu priču od najbližih, ali se trudila da to ne dođe do javnosti – kaže dobro obavešten izvor za “Blic”.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa M. Ž. međutim on se prvo zbunio, a onda spustio slušalicu, a nije hteo ni da odgovori na poruke. Takođe, pokušaj da dobijemo izjavu od glumice je takođe bio neuspešan budući da ni ona ne želi da se oglašava za javnost.

Podsetimo, Anđelka Prpić se udala za Darija 2011. godine i sa njim ima sina Jakšu. Nakon devet godina braka, par se razišao, a kako se spekuliše krah ove ljubavi usledio je zbog ljubomore Darija koji nije mogao da podnese to što Anđelka mora da glumi intimne scene sa kolegama.

blic.rs