Poginuo joj je suprug, a ona je tugu zaliječila posvajanjem šestero djece

Zanimljivosti

Ovu ženu je zadesila teška tragedija nakon što joj je poginuo suprug. Svoju tugu i bol je zaliječila posvajanjem šestero prekrasne djece.

Bobbie-Jo Floyd bila je sretno udana domaćica i majka dva dječaka kada ju je zadesila velika tragedija. 19.10.2014. godine njezin je suprug, Andre, ubijen u prometnoj nesreći te ju je ostavio obuzetu tugom i boli.

„Sklupčala sam se na pod“, opisala je Bobbie-Jo svoje mjesece nakon tragedije, „Bila sam jako uplašena života bez njega.“

No, na drugu godišnjicu smrti svog supruga, ona i njezini sinovi, Jeremai i Elyjah, otpustili su balone u sjećanje na Andrea. Tada je Bobbie-Jo primila poziv od socijalne službe.

Postala je udomiteljica
Pitali su ju bi li mogla posvojiti dvije sestre, a Floyd, koja je voljela djecu te se prijavila da postane udomiteljica ranije te godine, odmah je pristala.

No, kada je socijalna služba stigla u njezin trosobni stan u Philadelphiji, oni su poveli Destiny (11), Serenity (7) i njihovog 9-godišnjeg brata Lysandera.

„Mislili su ga ostaviti u neku drugu obitelji“, rekla je Floyd, „Pitala sam ih može li ostati ako nabavim još jedan krevet na kat.“

„Jako smo se zabavljali s njima. Samo sam željela da iskuse život i uživaju s nama“, prisjetila se, „Oni su željeli ljubav i pažnju te su bili jako radosna djeca.“

Tada, nakon što je otkrila da je ostalo još troje njihove braće i sestara u domu za djecu, Honesty, Adrian i August, odlučna Floyd je zatražila od socijalne službe i suda da i njih udomi.

„Molila sam ih, rekla sam da ću učiniti bilo što“, rekla je, „Morala sam ih ujediniti.“

Prvo je posvojila četvero, a kasnije još dvoje djece
Uskoro je Floyd osigurala da djeca nikada više ne budu razdvojena. U veljači 2020. godine je posvojila četvero najmlađe braće i sestara, a ranije ovog mjeseca i ostalo dvoje.

„Mislim da smo jedni drugima spasili život“, rekla je Floyd, „Oni su me spasili. Više nisam tužna.“

Uskoro je sretna obitelj, uključujući Floyd, njezino osmero djece u dobi od 6 do 17 godina i Floydina sestra, Kimberly Bob, koja je živjela s njima da pomogne oko djece, našla mnogo veći dom u Texasu.

„Vjerujem da mi je Andre dao znak“, rekla je Floyd, „Znao je što će me motivirati da nastavim dalje. Svaki dan mu zahvaljujem što mi je dao ovu djecu.“

novizivot.net