Testament našeg slavnog fudbalera u žiži italijanskih medija: Evo kome će pripasti njegovo nasledstvo

Region

Siniša Mihajlović važio je za jednog od najboljih fudbalera italijanske lige, a bio je veoma uspešan i kao trener. Tokom svoje duge karijere stekao je dosta solidno bogatstvo. Od onog što se za sada zna, on poseduje raskošni stan u Rimu, vilu u Porto Červu, planinsku kuću u regiji Abruco…

Nakon njegovog preranog odlaska mnogi su se zapitali ko će naslediti njegovu imovinu. On u braku sa Arijanom Rapaćoni ima petoro dece, a iz prethodne vanbračne veze ima sina, podseća „Corriere Adriatico“

Bez obzira kako stoji u testamentu, Sinišino nasledstvo moraće da se podeli i sa vanbračnim sinom Markom, jer tako nalaže Građanski zakonik. Tu su, naravno, i supruga Arijana, sa kojom ima ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa”, piše italijanski list Corriere Adriatico.

Marko je svog oca upoznao tek kada je imao jedanaest godina. Iako je Siniša želeo da sa dečakom ostvari kontakt tek kada postane punoletan, njegova supruga Arijana je „ubrzala“ tu odluku i uspela da ga privoli da na dan njihove slave, Svetog Nikolu, upozna svoje prvo dete.

Preuzeo sam obavezu da ga izdržavam i školujem, priznao sam očinstvo. Bilo mi je mnogo teško, svaki put kada bih pomislio na njega, moje se srce kidalo. Morao sam ipak da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, i kako bismo izgradili stabilan odnos koji je lišen nesporazuma proisteklih iz nezrelih mladalačkih postupaka – rekao je Siniša jednom prilikom otkrivši još da je njihov prvi susret bio veoma emotivan.

Izvor: hellomagazin.rs