Bravo za Mitrovčanku! Bojana prodala cveće za svoj 18-ti rođendan za pomoć bolesnoj sugrađanki!

Region

Mitrovčanka Bojana Gospović, učenica završne godine Srednje medicinske škole “Draginja Nikšić“, prodala je cveće dobijeno na proslavi svog 18-tog rođendana i sav novac predala majci teško bolesne sugrađanke Aleksandre Dinić!

-Nisam se ni najmanje dvoumila! Sa bratom i sestrom odrasla sam u porodici medicinara i nadasve humanih ljudi, roditelji su nas od malena tako vaspitavali. Uvek smo pomagali onima u nevolji i kada sam čula da naša sugrađanka, prelepa Aleksandra, koju zovu i “srpska Mona Liza“, trpi jake bolove zbog agresivnog tumora na mozgu, koji nažalost, ne može da se operiše, a za lečenje joj mesečno treba čak 19.000 evra, nisam ni za tren premišljala!-priča nam ova plemenita devojka, koja je od prodaje cveća svih 25.000 dinara, poklonila Aleksandri.

Proslavu njenog punoletstva roditelji su joj organizovali u prošlu subotu, u poznatom mitrovačkom restoranu.

Njeni drugovi darivali su suvenire, igračke, ali, najviše je bilo cveća, ruža, orhideja, dekorisanih i upakovanih u bukete i atraktivne kutije.

-Sad u nedelju, moj najbolji drug, drugarica i ja, odneli smo svo to cveće na mitrovačku glavnu pijacu i postavili kutiju sa natpisom “za Aleksandru Dinić“ i verujte, sve je brzom brzinom planulo! Zahvaljujem se mojim plemenitim Mitrovčanima, koji su se odazvali mojoj maloj akciji. Sakupili smo oko 25.000 dinara, znam da je to samo kap u moru, jer njoj, nažalost, treba mnogo, mnogo više. Ali, koliko sam mogla pomogla sam, kaže Bojana, koja je sa ocem, medicinskim tehničarem u Službi hitne pomoći, odmah tog dana novac odnela majci teško bolesne Alesandre.

mojgradsm.rs