FOTO Oglasila se Arijana Mihajlović: Nakon najteže noći u životu napisala dirljivu poruku Siniši

Region

Arijana Mihajlović je uspela da pronađe snagu da se obrati javnosti u najtežim trenucima.

Čitava planeta plače za velikim Sinišom Mihajlovićem, koji je ostavio veliki trag u srpskom, ali i svetskom fudbalu.

Arijana je decenijama bila prava podrška Mihajloviću i žena koja je bila oslonac Siniši za sve.

„Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć“, poruka je koju je Arijana objavila u 06.30 nakon jedne od najtežih noći u životu.

Mihajlović je uvek biranim rečima govorio o supruzi, a to je uvek bilo izuzetno emotivno. Mnogi su mogli da nauče iz tih reči.

„Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća m*** od mene. Volim te“, rekao je Mihajlović.

Onda je nastavio.

„Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom!“

U svim životnim situacijama najveću podršku davala mu je njegova porodica, a pogotovo supruga Arijana sa kojom je u braku bio dugih 25 godina. Sa Sinišom ima petoro dece – ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Stoički sa Sinišom je podnosila lečenje i sve teške trenutke, a kada se njen suprug prvi put suočio ne samo sa kancerom, već i sa koronom, za italijanske medije je rekla:

„Ovo su bili teški meseci, sve vreme sam uz njega. Suočili smo se sa tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu. Važna stvar je imati snagu da reagujete na ovakve situacije. Siniša je u Bolonji, veoma je jak. Bio je dovoljno jak čak i za koronu. Ima neverovatnu snagu u svemu što radi.“

Takođe se tada osvrnula na početak njihove ljubavne priče i objasnila da se nikada nije pokajala što je napustila karijeru, kao i da je to bila ljubav na prvi pogled.

Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi“, otkrila je tada Arijana.

Zapravo i sam Siniša priznao je prijatelju da je znao da će oženiti Arijanu onog dana kada ju je ugledao.

„Tog prvog dana kada sam je video, upoznali smo se preko jedne naše prijateljice, kojoj sam rekao, reci joj: ‘spreman sam da je oženim i danas i sutra, kadgod’“, rekao je proslavljeni fudbalski stručnjak jednom prilikom.

nova.rs