Ludnica u Dohi od ranog jutra! Navijači razvili 200-metarsku zastavu ispred hotela ‘vatrenih’

Zanimljivosti

Po već uobičajenoj šabloni, mnoštvo navijača razvilo je 200-metarsku hrvatsku zastavu ispred hotela u kojem su smješteni ‘vatreni’ koji danas protiv Maroka igraju za broncu

Hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela ponoviti Rusiju i izboriti finale Svjetskog prvenstva, ali zato ima priliku ponoviti uspjeh Ćirine generacije i otići iz Katra kao pobjednik.

Po već uobičajenoj šabloni, mnoštvo navijača razvilo je će 200-metarsku hrvatsku zastavu ispred hotela u kojem su smješteni ‘vatreni’.

Tradicija se ne napušta. I uoči utakmice za treće mjesto hrvatski navijači došli su ispred hotela gdje su smješteni ‘vatreni’. Ovog puta nitko iz stožera reprezentacije nije se spustio među navijače, ali neki su sa prozora svojih soba gledali krasne prizore.

Na putu prema bronci stoji nam Maroko koji ima određenih problema, ali imamo ih i mi. Juranović ima ozljedu lista, Vlašić ima virozu, no možda se oporavi, kao i Brozović koji je također ponovno upitan. Lovren nije trenirao s momčadi dan prije utakmice.

Ipak, očekujemo da će većina igrača biti na dispoziciji Zlatku Daliću koji će od njih složiti jednu kvalitetnu momčad koja danas može odgovoriti zahtjevima i osvojiti broncu, pa da svi zajedno možemo to skupa proslaviti.

24sata