FOTO „Nemoguće je prihvatiti sve ovo“: Mlađa ćerka Mihajlovića napisala pismo o bolu i ljubavi

Region

Mlađa ćerka Siniše Mihajlovića Virdžinija oprostila se od prerano preminulog oca.

Virdžinija je objavila pismo i niz fotografija na Instagramu.

„Teško je tata. Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomešan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao da lebdi. I svako ko te poznaje zna na šta mislim“, napisala je Virdžinija.

Zatim je nastavila i pokazala kako se oseća porodica.

„Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja mojih dana. Nakon što sam otkrila tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio sa mnom ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati ćerki, zaista mnogo više. Voleo si me neizmerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega, svakoga i svačega. I previše. Previše za mene. Previše za nas. Previše za sve“, piše mlađa Mihina ćerka:

„Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. Na duši mi je gore, a ja ne mogu da pričam o svom super heroju, za mene tata, za tebe Siniša Mihajlović. Previše boli, previše. Volim te tata, uvek, uvek, uvek, uvek. Vikaću ti to svaki dan, uveren da će moj vapaj tamo dopreti. Nikada se nećemo razdvojiti. Zdravo tata, moja velika i neizmerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi javiti, i dalje si mi toliko potreban“, završila je Virdžinija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

nova.rs