Dječaka su napali bijesni psi, no Bog je intervenirao kada Mu je zavapio

Zanimljivosti

Dječaka su prilikom igre u dvorištu napali bijesni psi. U tim trenucima je počeo vapiti Bogu koji je ubrzo intervenirao.

Biblija govori o tome da je Bog uvijek prisutan u našim životima kada je to potrebno. Njemu se možemo obratiti za pomoć bilo kada i bilo gdje.

Jedna takva potreba zbila se dok se 11-godišnji dječak Bramwell Rodriguez-Rojah igrao u dvorištu iza stambene zgrade u kojoj je živio s obitelji.

Dječak se igrao kao i svaki drugi dan kada su ga napala dva bijesna psa.

Prisjetio se: „Čuo sam lajanje, a kada sam se okrenuo počeo sam vrištati. Stavio sam ruku preko lica i tada se sve počelo događati.“

Bramwell je odmah počeo vapiti Bogu da mu spasi život. Rekao je: „Plakao sam i govorio Isusu da me spasi.“ Tada je dobio odgovor, čuo ga je policajac koji je bio izvan dužnosti.

On je potrčao u dvorište i opalio pištoljem kako bi uplašio pse.

Stavio mi je ruku na prsa da vidi dišem li“, rekao je Bramwell, „Govorio mi je da ostanem s njim, a ja sam se jako trudio da ne zatvorim oči.“

VIDI OVO: Proveo je 4 sata u oceanu s morskim psom, a onda je ugledao svjetlo od Boga

Dječak je imao ugrize na vratu, rukama i nogama te je sve moglo jako loše proći da nije bilo tog policajca. Dječakova ga obitelj sada naziva „anđelom čuvarom“. Bramwellova majka, Georgija Rojas, je rekla: „Znam da Bog čini čuda. On je bio ključan u Božjim rukama kako bi pomogao mom sinu u tom trenutku.“

Bramwell je imao nekoliko operacija koje su trajale satima. No, bez obzira na sve, on je vrlo veseo te Bogu zahvaljuje za čudo.

Rekao je: „Znam da su me zaštitili anđeli.“

Sada, nakon tjedan dana u bolnici Bramwell se vratio kući, te je sa svojom obitelji. Svi su zahvalni Bogu i zajednici na pomoći.

Izbavit ću ga jer me ljubi, zakrilit’ ga jer poznaje ime moje. Zazvat će me, a ja ću ga uslišiti, s njim ću biti u nevolji, spasit ću ga i proslaviti. Nasitit ću ga danima mnogim, pokazat’ mu spasenje svoje“ (Psalam 91,14-16).

novizivot.net