Kupovao Pelene, A Nije Imao Decu: Kad Su Mu Ušli U Stan, Zatekli Su Nešto Što Ih Je Izbezumilo

Zanimljivosti

Kupovao pelene, a nije imao decu: Kad su mu ušli u stan, zatekli su nešto što ih je izbezumilo

Nakon što je australijska policija pronašla malenu Kleo Smit (4) živu i zdravu u kući u gradu Karnavornu, detalji potrage polako ali sigurno, svakog dana sve više izlaze na videlo.

Dve nedelje nakon iscrpljujuće potrage policija je provalila u zaključanu kuću u predgrađu u Karnarvonu, koja se nalazi na oko 50 kilometara od mesta gdje je Kleo nestala. Djevojčicu su pronašli u jednoj od soba živu i zdravu.

Naime, policija je uhapsila 36-godišnjeg muškarca iz Karnarvona, čije je imanje udaljeno samo sedam minuta od mesta nestanka devojčice.

Komšije kažu da bio je sumnjiv.

– Pre neki dan videli smo ga u marketu kako kupuje pelene, ali nismo shvatili razlog kupovine, jer nije imao decu i živeo je sam- rekao je jedan od komšija za Dejli mejl.

Ističu kako je muškarac uvek bio “samotnjak” koji se ni sa kim nije družio, niko ga nije posećivao, a nije se ni ženio.

Komšinica Sanatja Mekenzi se prisetila kako je jedne večeri čula kako devojčica plače, ali tada joj to nije palo na pamet.

– Ne sinoć, noć pre toga… Čula sam devojčicu kako plače, ali nikako nisam očekivala da bi to mogla da bude Kleo – rekla je.

Policijski šerif ispričao je detalje potrage.

– Bili smo zabrinuti koliko je dana prošlo, ali to nije značilo odustajanje. Ne možete zbog porodice i deteta. Detalj vezan uz automobil bio je ključan prilikom potrage – rekao je šerif za lokalni radio.

Poverenik Douson rekao je kako su istražitelji bili odlučni da “neće ostaviti ništa na kamenu”, čak i dok se potraga odugovlačila.

– Nada nikada nije izgubljena i činjenica da je pronađena živa, mislim da se Australija raduje. To je tako divan ishod – rekao je poverenik.

(objektiv.rs)