DNEVNI HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR: Tri puta meri pre nego što presečeš!

Zanimljivosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR: Tri puta meri pre nego što presečeš!

Bik je u dugovima do guše, Lav ima težak dan, Vaga se konačno oslobađa napetosti

OVAN

Sačekajte bolji period za poslovne pregovore. Situacija vam trenutno nije ni malo naklonjena. Razmislite još jednom dobro o svemu što se tiče bračnog života. Nesigurni ste u partnerova osećanja. Iritacije na koži. Obratite se dermatologu. Potrebna je odgovarajuća terpija.

BIK

Zabrinuti ste za finansije. Niste sigurni kako ćete otplatiti dugove koji su se nagomilali. Izlaz iz te situacije je kredit, koji bi trebao da vas spasi poteškoća, U vama se budi ljubomora i dolazite do konflikta sa voljenom osobom. Osetljiv urogenitalni trakt. Neophodan je veći unos tečnosti.

BLIZANCI

Imate mnogo obaveza i veliki pritisak nadređenih da sve obavite na vreme. Ne možete sada sebi dozvoliti umor, niti pad koncentracije. Nemate dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi onako kako biste to želeli. Pad imuniteta i loša krvna slika. Unesite više vitamina.

RAK

Imate manje posla i svakako priliku za predah. Iskoristićete priliku da ranije završite radni dan. Vredni ste i bili ste vrlo koncentrisani da bi steih na vreme obavili. Uživajte u romantici i lepim trenucima. Nemojte da preterujete sa alkoholom.

LAV

Prilično težak dan za sve one koji se bave privatnim poslom. Mogući su i finansijski izdaci. Napravite analizu dosadašnjih poslovnih poteza. Potrebna vam je osoba koja može da vam pruži emotivnu sigurnost. Bolovi u stomaku. Promenite režim ishrane.

DEVICA

Preporuka je da se što bolje organizujete i maksimalno posvetite poslu. Sve ostale aktivnosti zaboravite. Danas je najbolje da vas partner izbegava u svakom pogledu. Nervozni ste, zbog opterećenosti , većoj odgovornosti na poslu. Osetljivo grlo i krajnici.

VAGA

Postepeno se smanjuje pritisak pod kojim ste funkcionisali. Konačno ste se oslobodili napetosti, zbog preteranih obaveza. Moguće je da ćete imati priliku da okončate neku avanturu koja vam nije bila od značaja. Unesite u organizam namirnice koji vam obezbeđuju detoksikaciju.

ŠKORPIJA

Ozbiljno razmišljate o promeni profesije. Neki predlozi bliskih osoba ići će vam na ruku tim povodom. Moguće je da razmišljate o proširenju porodice. Nije to nimalo loša ideja. Partner odobrava vašu odluku, vrlo otvoreno, raspoloženo. Problemi sa niskim pritiskom.

STRELAC

Nema potrebe da budete preterano nervozni i nesigurni. Takvim stavom samo otežavate sebi situaciju. Treba da budete svesni svojih kvaliteta, jer to i drugi primećuju kod vas. Vezani ste za prošlost i zbog toga teško ostvarujete nova poznanstva. Obratite se oftalmologu.

JARAC

Niste preterano zadovoljni razvojem situacije na emotivnom polju. Čekate na novac koji nikako da dodje. Obnavljate komunikaciju sa osobom sa kojom ste ranije imali neku prolaznu avanturu.. Budite aktivniji na fizičkom planu. Postali ste vrlo statični.

VODOLIJA

Postoji mogućnost za zaposlenje u nekoj velikoj firmi ili korporaciji. To znači da ćete morati mnogo više da se trudite kako bi ste uverili druge da nisu pogrešili u izboru. Stara ljubav bi mogla ponovo da vas kontaktira. Zdravlje je dobro.

RIBE

Povoljan dan za realizaciju nekih starih ideja. Imate i dobar tim za takav poduhvat. Napravite zajedničke planove i strategiju za realizaciju. Imate veoma stabilan i dobar odnos sa bračnim partnerom. Možete da se maksimalno oslonite na njega. Izbegavajte preteran unos šećera. stil