Tenisačica napala Ivanu Knoll: ‘Ona nema pojma o nogometu’

Showbizz

Ivani svakodnevno raste broj pratitelja, a naišla je i na brojne kritike zbog atraktivnog odijevanja na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje strastveno navija za Hrvatsku

Kada je par sisa postao bitan u nogometu?, pitala se rumunjska tenisačica Andreea Prisacariu aludirajući na najvatreniju navijačicu hrvatske nogometne reprezentacije, Ivanu Knoll. Hrvatska se na SP u Katru, pobjedom protiv Brazila, plasirala u polufinale.

Svojim načinom odijevanja Ivana je očarala mnoge, a i završila u brojnim svjetskim medijima. Osim toga, drastično joj je porastao broj pratitelja na Instagramu pa sada njezin profil prati više od 2,2 milijuna ljudi.

Više njezinih fotografija postalo je viralno pa su se javili i oni kojima njezin stil odijevanje ne odgovara.

– U zemlji u kojoj su neka pravila obavezna. Možeš biti seksi i drukčije obučena, to ti obećavam – poručila je Andreea na društvenoj mreži Twitter.

Andreeina istomišljenica rekla joj je kako vjeruje da Ivana ‘sigurno tvrdi kako želi da je ljudi znaju zbog pameti, a ne zbog grudi’, tenisačica joj je poručila:

– Ne znam što tvrdi, ali to sigurno nema veze s nogometom. Podržavam kad je netko seksi i uvijek ću, ali ovo je jednostavno nepoštovanje.

Podsjećamo, iako su pojedini njemački mediji objavili kako će se Ivana Knoll skinuti ako Hrvatska osvoji SP u Katru, ona je to ovih dana demantirala.

24sata