Kenan udario Rialdu: Jasno sam primijetio da je došlo do fizičkog kontakta!

Showbizz

Kenan udario Rialdu: Jasno sam primijetio da je došlo do fizičkog kontakta!

Maneken Kenan Tahirović navodno je fizički nasrnuo na svoju bivšu djevojku, pjevačicu Rialdu Karahasanović, i to pred nekoliko očevidaca.

Naime, kako tvrdi izvor, njih dvoje su bili u automobilu koji je bio parkiran ispred jedne zgrade, a po njihovoj gestikulaciji jasno se vidjelo da vode žustru raspravu. U jednom trenutku, Tahirović je navodno udario Rialdu, nakon čega je nastala prava drama.

– Vidio sam da je uplakana i, iskren da budem, tek onda sam primijetio da pored nje u kolima sjedi onaj dečko iz Sarajeva sa kojim je bila u vezi dok su boravili u rijalitiju – kaže izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodaje:

– Čuo sam nju kako viče na njega, kao da se pravdala, a onda je i on povisio ton. U tom trenutku sam ugledao kako njegova ruka ide u pravcu njenog tijela i jasno sam primijetio da je došlo do fizičkog kontakta. Djevojka je samo zanijemila, a poslije deset sekundi on je izašao iz automobila.

Rialda nije bila dostupna, a isti slučaj je bio i s njenim nekadašnjim dečkom Kenanom.

S druge strane, izvor blizak manekenu iz Sarajeva otkrio je da je on nakon raskida sa pjevačicom želio da ponovo bude s njom, da je ona bila spremna da pruži ruku pomirenja, ali zbog svega što se desilo, među njima je definitivno kraj.

– Kenan je došao u Beograd da bi se vidio s Rialdom i da izglade odnose. Koliko znam, bio je u Srbiji nekoliko dana jer je želio da pruži još jednu šansu njihovoj vezi – rekao je izvor blizak manekenu. Alo.rs