Gvardiol privukao i pozornost Vlatke Pokos: ‘Oduvijek su zrele žene privlačile mlađe muškarce’

Zanimljivosti

Vjerujem da je time dodatno zapalio maštu brojnih obožavateljica jer su samouvjerenost i iskrenost jako seksi u kombinaciji s apolonskim tijelom i krupnim, toplim očima, napisala je Pokos

Nakon nevjerojatnih uspjeha na Svjetskom prvenstvu, Joško Gvardiol (20) privukao je pozornost mnogih žena, a on je otkrio da nema djevojku, ali i da ga privlače starije žene.

Nakon što je voditeljica Tončica Čeljuska priznala kako bi joj bilo drago kada bi joj se javio mladi Gvardiol, ali da ju mladi Joško ne zanima na takav način, sada se oglasila Vlatka Pokos (52).

Pokos je u svojoj kolumni za Story.hr priznala kako voli nogomet te da s uzbuđenjem prati sve što se događa na terenu, ali i oko njega.

– Posljednjih godinu dana puno se govorilo o mladom, iznimno talentiranom igraču Jošku Gvardiolu; bilo je već pomalo i iritantno od prevelikih hvalospjeva. Kao osoba koja voli biti u toku i dobro informirana, obratila sam pozornost i otkrila da je riječ o vrlo zgodnom, skromnom i više nego dobro odgojenom mladiću – napisala je Vlatka.

– Joško je zaludio brojne pripadnice nježnijeg spola svojom pojavom, a muški dio populacije impresivnim nogometnim umijećem. Mene je oduševio iskrenim medijskim istupima u kojima se nije libio priznati da je on zaluđen – zrelijim ženama! Samouvjereno je nabrojio nekoliko zrelih ljepotica o kojima sanja, a neke od njih su i tridesetak godina starije od Joška, poput fatalne Jennifer Lopez. Vjerujem da je time dodatno zapalio maštu brojnih obožavateljica jer su samouvjerenost i iskrenost jako seksi u kombinaciji s apolonskim tijelom i krupnim, toplim očima – nastavila je Vlatka.

– Oduvijek su zrele žene, osobito one koje uspijevaju zadržati ljepotu i svježinu, privlačile mlade muškarce. O čemu vam mogu posvjedočiti iz vlastitog iskustva. U patrijarhalnim društvima poput hrvatskog to je još tabu tema i razlog za osudu ili, u najmanju ruku, neugodno naglašavanje razlike u godinama – istaknula je Pokos te je navela primjer bivše manekenke Iris Rajčić (43) i njezina 14 godina mlađeg supruga, hajdukovca Marka Livaje (29).

Vlatka je za kraj prokomentirala kako je normalno i prihvatljivo vidjeti starijeg muškarca u društvu puno mlađe partnerice, dok su žene koje biraju mlađe muškarce često suočene s ‘osudama, podcjenjivanjem i crnim slutnjama o zajedničkoj budućnosti’.

24sata