USNE, NOS, JAGODICE, MAČJE OČI, TEK GRUDI ČETVORKA I G*ZA! Pre 10 Godina Nije Imala Nijednu Operaciju, Evo Kako Je Izgledala Tada!

Showbizz

USNE, NOS, JAGODICE, MAČJE OČI, TEK GRUDI ČETVORKA I G*ZA! Pre 10 godina nije imala nijednu operaciju, evo kako je izgledala tada!

Starleta Stanija Dobrojević postala je poznata javnosti kada se pojavila u “Survivor Srbija VIP”, ali je tada izgledala potpuno drugačije i predstavila se kao studentkinja iz Novog Sada.

Naime, Stanija tada nije imala silikone, već je bila potpuno prirodna devojka i svih tih meseci gledaoci su imali prilike da je vide bez šminke i sređene kose. Dobrojevićeva je sa godinama uradila brojne plastične operacije, a prvo se odlučila za povećanje grudi. Ubrzo je uradila usne, a potom nos, jagodice, mačije oči, obrve – i potpuno promenila lični opis.

Ona je sada novom objavom na Instagramu navela svoje pratioce da pomisle da je opet otišla pod nož. Stanija je objavila video u kombinezonu, i snima lice i telo, a mnogi su primetili da joj je glava drugačija.

“Stanija je posle slika koje su se pojavile na jednom forumu rešila da stavi silikone u grudi. Prvo je ugradila “trojke”, a potom ih je povećala na “četvorke”! Radila ih je u Americi i platila oko 4.000 evra. Vrlo brzo je operisala i nos u Turskoj. Stavila je hijaluron u usne, filere u jagodice i rešila se podočnjaka. Uradila je i tzv. mačje oči, koje su u poslednje vreme veoma popularne na estradi. Pre nekoliko godina je povećala i zadnjicu. Ipak joj je pozadina zaštitni znak! Prema njenim rečima, Dobrojevićeva je stavila fasete na zube od 4.000 evra, ali i nadogradila kosu prirodnom dlakom, koju je platila 3.000 evra”, rekao je svojevremeno izvor za Informer.

kurir.rs