Djevojčica (6) odjednom započela molitvu potaknuta Duhom Svetim

Zanimljivosti

Addison i njezina obitelj su se zajedno molili i slavili kada je 6-godišnja djevojčica odjednom započela molitvu potaknuta Duhom Svetim.

Nitko ne može slijediti Boga i hodati Njegovim putevima kao što to može dijete. To je poruka nedavne snimke malene djevojčice koja se molila nadahnuta Duhom Svetim.

6-godišnja Addison Castro je glavni lik snimke koju je snimila njezina majka i objavila na Facebooku.

Addison i njezina obitelj su se zajedno molili i slavili kada je djevojčica odjednom započela molitvu potaknuta Duhom Svetim.

Najprije je njezina majka pokazala snimku nekolicini prijatelja. Kasnije su ti prijatelji zamolili da podijele njezinu vjeru s drugima. Uskoro se snimka proširila svijetom.

Addison se molila za progonjene kršćane. Ujedno se molila i za one koji su ih progonili, molila je da upoznaju Krista i spoznaju Njegovu ljubav za njih. Ujedno je zamolila Boga za pomoć da može pričati o Njemu u svojoj školi.

Marcella i njezin suprug, Anthony, rekli su da im je jako važno biti povezanima s Bogom. Zbog toga je molitva uvijek bila snažna osnova njihove obitelji.

„Molitva i slavljenje je za nas kao obitelj jako važno jer nas to još više povezuje. Dopušta nam da dijelimo što nam je u srcu i da se povežemo s Bogom. Tako dolazimo do dublje intimnosti i ranjivosti jedni prema drugima i Bogu“, rekla je Marcella.

„Bile to misije, bogoslužja ili molitva, mi pokušavamo uključiti cijelu obitelj. Velik dio toga je življenje naše vjere pred Addison i Judahom – ne isključujemo ih ni iz čega što činimo u vjeri“, objasnila je.

Addison se prema Bogu odnosi kao prema prijatelju. Nada se da će ju Bog upotrijebiti kako bi drugima govorila o Njemu.

„Želim dijeliti svoju vjeru s drugima kako bi i oni upoznali Isusa i išli u raj“, podijelila je Addison.

Iako je još mlada, ona molitvi pridaje jako veliku važnost.

„Molitva je važna jer Bog uvijek odgovara na naše molbe ako su one dobre za nas. Ako nisu, onda ne odgovori“, rekla je.

Zaista, ona je dijete ispunjeno Duhom Svetim.

novizivot.net