Nataša je Srpkinja sa najvećom zadnjicom: “Lomila sam stolice, krevete, ljude” (FOTO, VIDEO)

Zanimljivosti

Nataša Kraun je bivša manekenka poznta po svojoj ogromnoj zadnjici, a nazivaju je i Srpkinjom sa najvećom pozadinom, budući da vuče porijeklo iz Srbije. Međutim, velika zadnjica nije došla sama od sebe, a Nataša se godinama trudi da ona bude što veća.

Visoka je oko 178 centimetara i ima 135 kilograma, dok obim bokova iznosi nevjerovatnih 182 centimetara. Cilj povećanja zadnjice jeste kako bi se osjećala “moćno i se*si”, a uzor joj je čuvena starleta Kim Kardašijan.

Osim estetskih operacija, Nataša koristi i druge metode koje utiču na obim njene zadnjice. Naime, dnevno unosi preko 6.000 kalorija kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući pice i slatkiše.

Ona je otkrila i da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mjesečno.

“Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram da se ugojim još 25 kilograma. Teško je održavati ovo tijelo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dnevno, a mora i puno da se vježba”, rekla je ona jednom prilikom.

Želja da drastično promijeni svoj izgleda javila se čim je kročila u dvadeste godine. Već sa 20 imala je prvu estetsku operaciju.

Mnogi misle da je Nataša pretjerala, te da je prije intervencija bolje izgledala, no nju takvi komentari ne pogađaju. Svoje tijelo uspjela je da unovči prodavajući svoje slike i snimke fanovima širom svijeta.

“Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da je moguće. S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvijek sam bila drugačija”, otkrila je ona.

Dok je drugi osuđuju, ona vjeruje da je pravi primjer drugima jer je drugačija i posebna.

“U Švedskoj žene misle kako moraju da izgledaju lijepo, ali ja mislim da ljudi moraju da vide kako bi trebalo da izgledaju stvarne žene”, rekla je, prenosi Stil kurir.

Osim što je uradila zadnjicu, Nataša je imala i estetske intervencije na licu. Uradila je usne i jasgodice. Takođe je i promijenila boju kose, te iz plavuša prešla u crnke.

glasregije.net