Emotivna ISPOVEST Muškarca Koji Je Uništio BRAK: “Supruga Me Uhvatila Sa Njenom SESTROM, Ne Znam Kako Da Joj Se ISKUPIM”

Zanimljivosti

Emotivna ISPOVEST muškarca koji je uništio BRAK: “Supruga me uhvatila sa njenom SESTROM, ne znam kako da joj se ISKUPIM”

Zajedno su bili na odmoru, a povod je bio rođendan njegovog tasta Ovaj muškarac sada tvrdi da nikada nije pomislio da će prevariti svoju suprugu.

Žena me je uhvatila u akciji sa njenom sestrom dok smo bili na odmoru, a sada sam izgubio sve. Pre nekoliko nedelja, za 70. rođendan mog svekra, svi smo otišli ​​u Portugal na veliki porodični odmor. Došao je moj dever i njegova porodica, a bila je i sestra moje žene. Ona je sama i lepa – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Jedne večeri su kartali, pili i smejali se. Kad je svekar legao, igrali su se razne igre. Popili su previše i odjednom je sve izgledalo drugačije. Njegovu snaju su pitali da mora da poljubi nekoga u porodici, koga bi odabrala. Bio je šokiran kada je pokazala na njega. Ona je ustala i brzo ga poljubila, a svi su se samo smejali. – Svi su brzo otišli ​​u krevet osim mene i snaje. Rekao sam joj da sam polaskan što je izabrala mene, a ona je odgovorila: „Uvek sam te volela“. Bio sam u šoku.

– Krenula je prema meni i poljubili smo se, a onda smo počeli da se dodirujemo. Imali smo odnos na ležaljci na terasi. Onda je moja žena izašla da pita gde je šolja mog sina. Ja sam se zgrozio, a i ona – nastavio je. – Nikada se nisam tako brzo otreznio. Kaže da sam je uništio i slomio joj srce. Kaže da ako pokušamo ponovo da imamo vezu, neće biti ljubavi ni intimnosti. Duboko se kajem zbog onoga što sam uradio. Kako da se iskupim? – upitao je stručnjaka.

Da li biste mogle da oprostite ovakvu prevaru?

najzena.rs