Ulovili smo Magdalenu u Katru, stalno je zaustavljaju za fotku: ‘Prelipo je, dosad sve savršeno’

Zanimljivosti

Na pitanje je li ju strah u Katru kao žena, Magdalena je jednostavno odgovorila da nije. Na Instagramu je podijelila nekoliko videa gdje ju prolaznici traže da se fotografiraju s njom, na što rado pristaje

Magdalena Keškić (20), koja je porijeklom iz Hrvatske, a živi i radi u Njemačkoj, u Katru je privlačila mnoge poglede i dobila puno zahtjeva za fotografiranje. Uoči utakmice Hrvatska – Maroko na nju su naišli i novinari 24sata, s kojima je kratko popričala.

Magdalena je njemačkim naglaskom rekla da dolazi iz Mannheima i podijelila je svoje dojmove o Katru.

– Prelipo. Tek smo stigli, ali dosad savršeno – odgovorila je i dodala da nije imala nikakvih problema od kad je stigla.

Primijetila je i da u Katru ima mnogo naših navijača.

– U subotu ih nismo toliko sreli, ali sad nas je svugdje – izjavila je u nedjelju.

Na pitanje je li ju strah u Kataru kao žena, Magdalena je jednostavno odgovorila da nije. Na Instagramu je podijelila nekoliko videa gdje ju prolaznici traže da se fotografiraju s njom, na što je rado pristala.

Podsjetimo, Keškić je prošle godine sudjelovala je na natjecanju Miss Europe Continental, a zajedno s bratom je pokrenula vlastiti modni brend.

Sebe naziva influencericom te kaže kako joj Instagram oduzima puno vremena.

– Potrebno je dopisivati se s pratiteljima, dizajnerima brendova, ugovarati poslove… Neki dizajneri šalju skupocjene stvari, a onda i plaćaju manje za reklamiranje. Nastavit ćemo s time, ali želimo imati i nešto svoje, svoj vlastiti brend – govori Magdalena za Fenix magazin.

Magdalena je uz brata Ivana bila nominirana u izboru Večernjeg lista najpopularnijih Hrvata u iseljeništvu za nagradu Večernjakova domovnica.

Cijeli život živimo ovdje, ali roditelji su nam se rodili u Hrvatskoj. Više puta godišnje idemo u Hrvatsku, čak i do pet puta godišnje. Nedostaje nam i svaki put se radujemo otići u domovinu – rekao nam je Magdalenin brat Ivan prošle godine.

24sata