Ivana Knoll ruši sve rekorde: U samo nekoliko dana zapratilo je 500 tisuća novih obožavatelja

Zanimljivosti

Influencerica se ovih dana nalazi u Kataru kao podrška hrvatskoj reprezentaciji, a svojim izgledom oduševila je sve. Postala je u vrlo kratkom roku glavna tema razgovora

Influencerica Ivana Knoll ovih dana puni tabloide svojim modnim kombinacijama koje su njezin znak podrške našim nogometašima koji predstavljaju Hrvatsku na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Ivana se na svojim društvenim mrežama pohvalila time da se o njoj piše čak i u svjetskim medijima, a koliko je postala popularna u vrlo kratkom roku može se vidjeti na njezinom Instagramu.

Knoll je u samo nekoliko dana uspjela prikupiti više od 500 tisuća novih pratitelja, koji svakodnevno iščekuju svaku njezinu novu objavu. Trenutno ima oko 800 tisuća pratitelja ukupno.

Ivana je popularna i na drugim društvenim mrežama. Nedavno je video na kojemu se pojavila upravo ona postao viralan na TikToku te ga je pogledalo više od 20 milijuna korisnika, a komentari su bili puni pohvala.

‘Snimatelj je točno znao što radi’, ‘Igrač utakmice: snimatelj’, samo su neki od komentara na snimku koji se gledao diljem cijelog svijeta.

24sata