Novorođenče preminulo na neočekivan način, roditelji su shrvani od bola

Zanimljivosti

Tragedija je pogodila mladu majku Tattiku Dunn i njezinog partnera Billa McGLinn, roditelje malenog Harveya. Njihovo novorođenče je nenadano preminulo u marami za bebe.

Očajna majka osjeća kao da joj je srce raskinuto na milijun dijelova. No sada zahvaljuje svojoj divnoj zajednici za suosjećanje koje su joj iskazali u brzi za nju i njezinu obitelj.

Kada su Tattika Dunn i njezin partner na svijet dočekali svog sina, nisu očekivali da će se od njega morati tako rano oprostiti. Roditelji su već imali 4-godišnje blizance koji su jedva čekali malenog brata.

Sve je bilo u redu do rutinskog pregleda tri tjedna poslije rođenja.

Majka je sretno čavrljala s medicinskom sestrom, a sin joj je bio u marami na prsima. No kada je Tattika htjela predati sina medicinskoj sestri, shvatili su nešto užasno.

Maleni Harvey nije disao. Iako je odmah primio pomoć, dječak se nije probudio.

Ta je vijest potpuno slomila mamu Tattiku.

Ovo je užasno teško vrijeme za nju i njezinu obitelj“, rekao je obiteljski prijatelj, „Ona je pravilno nosila bebu u maramu, ima već dvoje djece, potpuno im je predana, oni su njezino sve“.

Najprije je policija mislila da se maleni Harvey ugušio u marami. No sada su saznali da je bila riječ o iznenadnoj smrti novorođenčeta, poznatog i kao SIDS.

Bez obzira na uzrok, obitelj je ostala skrhana nakon što je „voljeni član obitelj otišao s ovoga svijeta“.

Uvijek je teško vidjeti dobro u teškim vremenima. No Bog je već radio na stvaranju ljepote iz pepela.

Divna zajednica u kojoj je navedeni par živio je obasula tu obitelj ljubavlju Isusa. To im je jako puno značilo.

„Osjećam toliko mnogo tuge s kojom se ne mogu nositi“, napisala je Tattika na Facebooku, „No oko mene je tako divna zajednica koju sada zovem obitelj i koja mi je nevjerojatno mnogo pomogla“.

Tattika i Bill su inače spasioci u surferskom klubu koji im se htio odužiti nakon što ih je pogodila tragedija.

Pokrenuli su stranicu za donacije kojom je skupljeno preko 3000 dolara potrebnih za ukop njihovog najmlađeg člana obitelji.

Kao odgovor na svu primljenu dobrotu, Tattika je odlučila svima poslati veliku poruku zahvale.

„Samo sam željela svima zajedno reći jedno masivno HVALA. Hvala vam svima što ste se ujedinili i pomogli mi kada nisam mogla sama sebi pomoći“, rekla je na Facebooku.

„Ne mogu ići u detalje jer je rana na mom srcu još otvorena, ali… moj je trotjedni dječak Harvey preminuo. Dogodilo se bez ikakvog posebnog razloga, nije moglo biti objašnjeno zašto“.

Užasne tragedije kao što je ova nas podsjećaju koliko je život krhak i koliko je važno cijeniti svaki trenutak. Tattika je to izrazila u još jednoj objavi: „Život je dragocjen. Uživajte u svakom trenutku i držite vaše voljene blizu vas“.

Bog nas poziva da volimo svoje bližnje. Usred tolike boli, obitelj preminule bebe je upravo to iskusila.

„Kada nam se dogodila najgora moguća stvar cijela se zajednica udružila i pomogla nam obaviti jako mnogo stvari“, napisala je ožalošćena majka, „Ti ljudi su mi sada kao obitelj“.

Pomolite se za tu obitelj, ali i za sve druge obitelji koje su iskusile teške tragedije i smrt bliskih osoba.

novizivot.net