PONOSNA NA TO ŠTO JE ODVRATNA! Ona Je Rekla ZBOGOM Higijeni: Ne Kupa Se I Ne Pere ZUBE, A Evo Zašto Misli Da Je To OK! (VIDEO)

Zanimljivosti

PONOSNA NA TO ŠTO JE ODVRATNA! Ona je rekla ZBOGOM higijeni: Ne kupa se i ne pere ZUBE, a evo zašto misli da je to OK! (VIDEO)

Britanska novinarka, Anabel Fenvik Eliot je 35-godišnja žena koja na svom TikTog nalogu govori o tome kako se ne kupa i po nedelju dana, a zube pere obično jednom dnevno, naravno kada je sama, a kada njen verenik vrati kući sa puta, ona postaje prava dama koja brine o sebi.

Po sopstvenom priznanju ne voli “osećaj vlage i hladnoće” po telu, te se retko kupa, dezodorans zaobilazi u širokom luku, ne uživa u pranju zuba jer joj pasta menja ukus hrane, a prljavu kosu ne češlja, već je vezuje u punđu. Anabel se navikla na takav način života i kaže da je ponosna na to što je odvratna.

U svoju odbranu je rekla da redovno kupanje nije nešto što je ljudima biološki nužno, već da je to navika koju podstiču taština i reklamne kampanje kozmetičkih brendova.

– Mogli biste da pretpostavite, s obzirom na to da nisam ljubiteljka sapuna, da se retko češljam, često zaboravim da operem zube i ponekad se ne tuširam po nedelju dana, da sam beskućnica, zavisnik ili psihički poremećena. Ja nisam ništa od navedenog, ali izbegavam da se kupam. To je moj izbor. Mog psa nije briga kako izgledam. I iskreno, lenja sam. Jedina prilika kada koristim dezodorans je ako idem u prodavnicu. Vlastita čistoća mi je na samom dnu liste prioriteta. I čini se da u tome nisam sama – rekla je ona.

Tvrdi da su ljudi jedina bića koja svesno žele da se reše svog prirodnog mirisa, a ona kao ponosna “lenjivica” odbija da to uradi. Istakla je da nije oduvek bila takva i da je redovno održavala higijenu dok je živela u Londonu. Osim toga, kada joj verenik dođe u posetu, ona redvno pere zube, ali čim se on vrati u Nemačku, Anabel se prepušta svom “pustinjačkom” načinu života.

@annabelmaud

Just another messy day #grossgirl #grossgirltok #adhd #morningroutine #fyp

♬ Sunny Day – Ted Fresco

(kurir.rs)