Tata nije dozvolio trudnoj kćeri da zadrži bebu – nakon 48 godina dogodilo se čudo

Zanimljivosti

Tata nije dozvolio svojoj trudnoj kćeri tinejdžerici da zadrži svoju bebu. Nakon 48 godina dogodilo se čudo za koje je Bog zaslužan.

Kada je imao dvije godine Kirk je posvojen iz sirotišta u Vijetnamu. Odrastao je vjerujući da su mu biološki roditelji poginuli u Vijetnamskom ratu.

No, to nije bila prava istina.

48 godina Kirk nije znao da je njegova biološka majka još uvijek živa. Thuy-Nga Thi Nibblett, žena vijetnamskog podrijetla, imala je 17 godina kada je ostala trudna tijekom Vijetnamskog rata.

Njezin otac nije odobravao njezinu trudnoću; ne samo da nije bila udana, nego je dječakov otac bio Amerikanac. To mu je bilo neprihvatljivo.

Odmah nakon što je rodila Kirka, Thuy-Ngin otac ga je odveo. Kirkov biološki otac je premješten u drugu vojnu bazu te nikada nije saznao za trudnoću. Par je izgubio svaki kontakt.

Thuy-Nga provela je gotovo pet desetljeća nadajući se i moleći se da ponovno vidi svog sina. 2015. godine prijavila se na DNK testiranje na jednoj mrežnoj stranici u nadi da će ga pronaći.

U međuvremenu, Kirk, koji je bio oženjen te je imao svoju djecu, je oklijevao u pronalasku svojih bioloških roditelja – mislio je da su preminuli. No, supruga ga je uvjerila da ipak pokuša.

Samo nekoliko dana nakon što je predao svoj DNK dobio je e-mail od žene koja mu je rekla da ju nazove.

Najprije je mislio da je riječ o nekakvoj pogrešci.

Pogledajte snimku da vidite čudo koje se dogodilo.

novizivot.net