Cijeli život ‘krivo’ pečete slaninu – bit će ‘zdravija’ uz ovu metodu

Zanimljivosti

Kako bi vaša omiljena poslastica postala ‘zdravija’ iskoristite ovaj trik sljedeći put kada je budete pekli. U videu je prikazano kako ispeći slaninu s manje masnoće

Pogrešno ste pekli slaninu, morate ju ‘objesiti’ u pećnicu da biste se riješili masnoće, kaže jedan gurman u svom videu na TikToku. Slanina je mnogima omiljena hrana, a on tvrdi da je pronašao način da je učini ‘zdravijom’ spremajući je tako da sav višak masnoće iscuri.

Muškarac je na svom TikTok profilu objasnio kako ljudi krivo peku slaninu i pokazao kako to ispravno činiti. Objesio ju je o rešetke u pećnici kako bi masnoća i dodana voda kapale s nje. Right Guys Review je popularan TikTok račun koji dijeli životne trikove o hrani i kućanskim potrepštinama, a ovaj najnoviji video je ‘potresao’ ljubitelje slanine.

Komade slanine nabada na štapić za ražnjić te ih tako vješa o rešetku za pećnicu.. Zatim rešetku s obješenom slaninom vraća u pećnicu, postavljajući foliju ispod kako bi skupljala masnoću.

@rightguysreview

#foryoupage #foryou #fyp #healthyrecipes #healthy #rightguysaldireviews #viral #alditiktok #aldi #cook #food #foodie #breakfast much better #foodhack

♬ original sound – RIGHT GUYS

– Kao što možete vidjeti, masnoća samo kapa ovdje, čineći ovu slaninu još zdravijom – kaže TikToker. Zatim je vadi iz pećice, skida i pravi od nje ukusan sendvič za doručak s dodatkom umaka.

Video je ‘lajkan’ više od 7000 puta, a nekoliko pratitelja je reklo da će isprobati ideju sljedeći put kada budu spremali jelo od slanine.

– Najviše mi se sviđa hrskavi dio pričvršćen na rešetku – priznaje jedna osoba.

24sata